Hirdetés

Google Street View a víz alatt



|

A Nagy-korallzátony volt a lélegzetelállító tartalombővítés első lépése - a virtuális barangolás helyszínét eddig csak búvárok láthatták hasonló módon.

Hirdetés

A Google tovább bővítette a Maps földrajzi adattárát, egészen pontosan a Stree View adatbázisát. A lélegzetelállító, ezúttal víz alatti képek olyan pillanatokat tárnak a felhasználók elé, amelyek eddig csak a búvárok számára voltak elérhetőek.

 

 

A víz alatti panorámaképek elkészítéséhez a Catlin Seaview SVII-t használták, ami egy különleges vízalatti fényképező. Az eszköz három másodpercenként készít 360 fokos fotókat, miközben körülbelül 3,5 kilométer per órás sebességgel mozog a víz alatt.

 

Az új galéria ezen a linken érhető el. A mérföldkő jellegű frissítésen túl a Street View Chile-t és Horváthországot illetően is frissült. A víz alatti látnivalókról egy kedvcsináli videó is készült:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.