Hirdetés

Hacker tanoda indult



|

A Chicagóban nyílt akadémia célja, hogy etikus hackereket képezzen.

Hirdetés

A tananyagban szerepel a kártékony szoftverek és a különböző behatolási technikák megismerése, valamint számos olyan apró trükk rejtelmeibe vezetik be a nebulókat, amelyekkel védett állományokhoz próbálnak hozzáférni a hackerek. Az iskola célja, hogy az ott diplomát szerzett nebulók képesek legyenek megfelelni a való élet kihívásainak, a hackerek fejével gondolkodva lehetőleg egy lépéssel mindig azok előtt járjanak, ezáltal képesek legyenek hatékonyan felvenni velük a harcot. Arról sajnos még nincs információnk, hogy a tanultaknak mekkora a gyakorlati haszna, azonban érdeklődésből nincs hiány. A nagy cégek óriási összegeket fordítanak a biztonságra és a megelőzésre, a NASA és az FBI szakemberei már jelentkeztek is, így legalábbis részben az iskola már most sikeresnek mondható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.