Hirdetés

Hőszublimációs lemeznyomtató a Primerától



|

Hirdetés

Nyomtató létére szokatlan kialakítással tűntet a Primera Signature Z1, ami annak köszönhető, hogy nem szokványos USB csatlakozású printerrel, hanem kimondottan CD/DVD nyomtatóval van dolgunk. Ráadásul nem a ma legelterjedtebb tintasugaras, hanem a korábbi fejlesztésű termál technológiával dolgozik.
Speciális, fényes fehér felületű lemezeket kell a készülék áttetsző fedele alá helyeznünk, ezekre egy apró, szalagos nyomtatófej nyomtat, némi zizegéssel. Nem a teljes lemezfelületet használja ki, hanem négy menetben, a lemezt menetenként 90 fokkal elfordítva négy sávba nyomtat csupán. Éppen ezért nem tetszőleges programból, hanem a mellékelt szerkesztőalkalmazással együtt használható.
Az alkalmazott hőszublimációs technológia előnye az igen nagy kontraszt, valamint a víz- és tapintásállóság. Egy lemez elkészítéséhez mintegy másfél percre van szüksége. Felbontása sajnos csak 200 DPI és monokróm nyomatokat készít. Fekete patront mellékel a gyártó, beszerezhető még kék, vörös és zöld.
Hazai forgalmazója a Multimédia Magyarország Kft (www.multimedia.hu), ára mintegy 40000 Ft.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.