Hirdetés

Hűtőszekrénnyel is kapcsolódhatunk az internetre



|

Egyre inkább megszokott dolog, hogy sokan minden lépésükről hírt adnak a közösségi oldalakon. Ezek után mindezt már a hűtőgépen is megtehetik.

Hirdetés

Talán még nem elmebeteg dolog, de egyértelműen túlzás a Samsung által kínált hűtőszekrény, melynek LCD kijelzőjén keresztül kommunikálhatunk a világgal, mivel tartalmaz beépített Pandora , Twitter, Facebook és fotómegosztó alkalmazásokat is, illetve a beépített hangszóróin keresztül zenét is streamel, ha arra van szükségünk. Vannak azonban hasznosabb funkciói is, mint például az, hogy ha megadjuk a gépnek, hogy miket tárolunk benne, akkor kiad egy listát az összetevők alapján elkészíthető ételekről.

A közösségi alkalmazások beépítése talán nem  fog elterjedni (bár sose lehet tudni), de az ételajánlások funkciója hasznosnak tűnhet. A hűtőszekrény egyébként Wi-Fi segítségével kapcsolódik az internetre, és bármennyire is haszontalannak tűnnek egyes funkciói, vitathatatlan, hogy jövőbe mutató dologgal állunk szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.