Ingyen filmek a YouTube-on

Ha nincs kedved felállni a gép elől és legálisan szeretnél megnézni pár jó filmet, rendelkezésedre áll a YouTube új szolgáltatása.

Jackie Chan-filmek, animációs alkotások (például az Állatfarm), vicces és drámai, vagy horrorfilmek - szinte minden műfajra lehet találni példát a YouTube-on elérhető legális alkotások között a YouTube/Movies aloldalon. Persze leginkább azok örülhetnek, akik nagyon jól tudnak angolul, ugyanis beégetett felirat nem mindegyikhez érhető el, cserébe viszont jó minőségben és mindemellett ingyen nézhetjük meg az adott filmeket, a lista pedig csak bővülni fog.

Ingyen filmek a YouTube-on 1

Lássuk például a horrorműfaj egyik klasszikusát, az 1968-as Night of The Living Dead-et, amelyet a klasszikus horrofilmek rajongói alig tudtak eddig beszerezni. Jó szórakozást!

Veszed, viszed: Audials Radiotracker 10 SE

Több egy puszta világvevőnél a német Audials szoftvere. Rögzítő funkciójával ugyanis hamar felduzzadhatjuk zenetárunkat.

Veszed, viszed: Sticky Password Pro

Ha túl sok jelszót kell megjegyeznünk, és nem akarjuk mindenhol ugyanazt használni, bevethetjük e havi teljes verziónkat, ami ellehetetleníti az adathalászok dolgát.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media