Ingyenes útvonaltervező magyarul, a TomTom-tól

Az ingyenes TomTom online Route Planner webes útvonaltervező immár magyarul is elérhető.

A TomTom Route Planner eddig csak angol nyelven volt elérhető, tegnaptól pedig már magyar nyelven is lehetővé teszi, hogy előre megtervezhessük utazásainkat. A kívánt indulási idő beállításával az online Route Planner a TomTom IQ Routes technológiának köszönhetően a lehető leggyorsabb utat javasolja számunkra, legyen szó a hét bármely napjának meghatározott időszakáról. Az útvonaltervező minden olyan akadályt figyelembe fog venni az adott útszakaszon, ami késleltetheti vagy valamilyen hatással lehet a menetidőre.

 

 

Ingyenes útvonaltervező magyarul, a TomTom-tól  1
  

 

„Az a tény, hogy a Route Planner immár magyar nyelven is elérhető, azon célunkat erősíti, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegyük a minőségi, és egyben díjnyertes útvonal-kalkulációt," mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere.

 

„A nyári szünidő közeledtével az online Route Planner ideális segítőtársnak bizonyulhat azon felhasználók számára, akik még csak most ismerkednek meg a navigáció nyújtotta lehetőségekkel. A Route Planner útvonaltervező hasznos segítséget nyújt mindenki számára abban, hogy még indulás előtt megtervezhesse nyári utazásait."

 

 

Veszed, viszed: Audials Radiotracker 10 SE

Több egy puszta világvevőnél a német Audials szoftvere. Rögzítő funkciójával ugyanis hamar felduzzadhatjuk zenetárunkat.

Veszed, viszed: Sticky Password Pro

Ha túl sok jelszót kell megjegyeznünk, és nem akarjuk mindenhol ugyanazt használni, bevethetjük e havi teljes verziónkat, ami ellehetetleníti az adathalászok dolgát.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media