Hirdetés

Intel-AMD keresztlicensz szerződés



|

Hirdetés

és AMD. A hír, amely az ötödik hasonló szerződésről szól a két cég között 1976-óta, pénteken mindkét társaság képviselői megerősítették. A szerződés értelmében a társaságok szabadon hozzáférhetnek egymás szellemi tulajdonához, és alkalmazhatják is azokat saját céljaikra. A megállapodás részleteit a társaságok nem közölték annak titkos volta miatt, de egyes hírek szerint a szerződés tiltja, vagy legalábbis szigorú kikötések betartása mellett engedélyezi csak az AMD processzorainak szerződéses partnerek gyáraiban való gyártását. Az ebből adódó problémát az AMD úgy próbálja megoldani, hogy olyan partnereket szerez a CPU-k gyártásához, amelyek rendelkeznek hasonló Intel licensszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.