Hirdetés

Itt a miniatür iPod shuffle



|

Hirdetés

Az iPod shuffle minden idők legolcsóbb iPod modellje kétféle tárkapacitással készül: az 512 MByte memóriával felfegyverzett változat akár 120, míg az 1 GByte-os változat akár 240 dalt is képes tárolni.




Igen lapos és kicsi méret, icipici tömeg, kijelző nélküli, de kényelmes kezelő szervek, hihetetlenül élethű és erőteljes hangzás - ez jellemzik a legkisebb iPod zenelejátszót. Igaz, a méretbeli csökkenés miatt még hangszínszabályzó ugyan nincs benne, de zenék így is minden várakozásunkat felülmúlóan szépen szóltak.

Az iPod shuffle a korábbi iPod modellek kedvelt véletlenszerű lejátszási módjára épül; a felhasználó iTunes zenei gyűjteményébôl véletlenszerűen töltődik fel, majd a számokat is véletlenszerűen keverve tudja lejátszani. Használatához Mac számítógép szükséges USB kapuval és Mac OS X 10.2.8, 10.3.4, vagy újabb operációs rendszerrel; illetve tetszőleges PC, szabad USB kapuval, Microsoft Windows 2000 SP2, vagy Windows XP Home illetve Professional SP4, vagy újabb operációs rendszerrel.

Szerkesztőségünkben az 1 GB modell vendégeskedett, ennek várható bruttó ára 43990, míg az 512 MB modell bruttó ára 28990 forint lesz. Bővebb információ a termékről a magyar forgalmazó weboldalán, a www.appleport.hu címen található.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.