Hirdetés

Június 10.-én jön a „Telivér”



|

Hirdetés

A processzor architektúrája teljesen azonos a ma kapható Athlon XP processzorokkal, az egyedüli különbség a 0.13 micron-os gyártástechnológiában van.

A kisebb csíkszélességnek köszönhetően növekedett az elérhető órajel, csökkent magfeszültség és ezzel a hőleadás. Az 1700+-től 2100+-ig felváltják a régebbi 0.18 micronos változatokat, míg a 2200+ (1800Mhz) változat csökkenteni próbálja a konkurens Intel sebességbeli előnyét.



























Az év második felében az AMD megkezdi az átállást 64 bites Hammer, vagy Opteron vonalára. Ezzel a lépéssel szeretnék megkezdeni a 32 bites technológia fokozatos hattérbe szorítását. Természetesen csak nagyon lassan, óvatosan.

Az Intel továbbra is több száz megahezrtz-cel magasabb órajelű processzorokat állít elő, de az AMD illetékesei szerint ez nem okozhat üzleti problémát, mára már suikerült elfogadtatni, hogy kisebb frekvencia mellett is tudják ugyanazt a teljesítményt nyújtani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.