Hirdetés

Kémprogrammá változtak a Symantec termékei



|

A Microsoft elismerte, hogy a Windows AntiSpyware kémprogram keresőjéhez hibás frissítést tett közzé.

Hirdetés

A cég szerint a Windows AntiSpyware szoftveréhez csütörtökön éjjel vált elérhetővé a hibás frissítés. Amennyiben ez a frissítés telepítésre került, akkor a program a Symantec AntiVirus Corporate Edition 7-es, 8-as, 9-es és 10-es verzióihoz valamint a Client Security 1-es, 2-es és 3-as változataihoz tartozó, regisztrációs adatbázisban található egyes bejegyzéseket kártékonynak minősítette. Ezt követően a Windows AntiSpyware az antivírus szoftvereket PWS.Bancos.A trójai programként azonosította. A Microsoft szoftvere azt tanácsolta a felhasználónak, hogy távolítsa el a felismert bejegyzéseket a rendszerleíró adatbázisból. Ennek következtében azonban a Symantec szoftverei nem indultak el.

A Microsoft és a Symantec közösen dolgoznak azon, hogy minden segítséget megadjanak azoknak a felhasználóknak, akiket a probléma érintett. A Microsoft azt tanácsolja, hogy amennyiben a Symantec szoftverei megsérültek a kémprogram kereső miatt, akkor vagy a Windows XP helyreállítási funkciójával lehet megszüntetni a problémát, vagy újra kell telepíteni az érintett Symantec szoftvereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.