Hirdetés

Két hét múlva ünnepeljük a rendszergazdákat!



|

Hirdetés

A www.SysAdminDay.com már több éve azon fáradozik, hogy legalább az év egy napján kaphassanak némi figyelmet és elismerést a számítógép és hálózati rendszergazdák, internet adminok (webmesterek), telefon (PBX), hangposta, adatbázis adminok, e-mail rendszergazdák és mainframe rendszerprogramozók.

Hatodik éve tartják számon pirosbetűs ünnepként az IT szakemberek július utolsó péntekjét. A "hivatalos" weblap arra kér mindenkit, hogy apró ajándékokkal, vagy egyszerűen csak egy publikus "köszönöm"-mel fejezzék ki elismerésüket a szóban forgó kollégának.
A weboldalon humoros tanácsokat kapunk arra nézve, miket adjunk (a házimozitól és a plazmatévétől nagyi házi süteményéig) és mit ne adjunk (céglogóval gravírozott névjegykártyatartó, promóciós golyóstoll) ilyenkor az ünnepelteknek, de fényképes ötletek között is válogathatunk, mint a "Boldog Rendszergazda Napot" feliratú torták.

Tehát, mindenki vésse be a naptárba 29-ét, különben lehet, hogy egyszer csak elr0mliK AgÉpüÜüNK és leáll az intern...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.