Hirdetés

Lehúzza a rolót a Codie



|

Hiába a jó termék, a pénzügyi korlátok miatt kénytelen mindent felszámolni a csapat.

Hirdetés

Rengeteg szempontból hatalmas sikernek számított a Codie projekt, azonban a mögötte álló cég nemrég a Facebookon volt kénytelen bejelenteni, hogy végleg lehúzza a rolót

Hirdetés

A jó termék ellenére meglehetősen nehézkesen sikerült a piaci szereplés, és a pénzügyi nehézségek miatt a csapat nem tudja folytatni. 

A projekt mögött álló emberek az ügy megmentése érdekében hónapokig fizetés nélkül dolgoztak, azonban végül mindenki kénytelen volt más munkahelyet keresni. Mostanra csak az ügyvezető maradt a cégben, aki rövidesen elindítja a vállalat felszámolását. 

A teljesítetlen megrendeléseket és a hitelezőket az értékesíthető céges vagyonból kárpótolnák, lehetőség szerint minden nem teljesített megrendelést visszafizetnének. 

A csapat kifejezte a háláját a vásárlók és barátok támogatásáért, ugyanakkor szomorúan vette tudomásul, hogy nem tudja teljesíteni sok gyerek, család és iskola igényeit, akik és amik várták még a kis robotot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.