Hirdetés

Letartóztatták a Pokémon GO miatt



|

Egy indonéz katonai bázison kapcsolták le a felelőtlen, 27 éves francia játékost.

Hirdetés

A Pokémon GO-őrület miatt van, hogy ellepik a játékosok a New York-i Central Parkot, van, hogy Chicagóban egyszerre 5000 ember akar megszerezni egy Pokémont. Amellett viszont, hogy egyesíti az embereket, nagyon felelőtlenné is teszi. 

Hirdetés

Voltak már olyanok, akik leestek egy szikláról Pokémon-vadászat közben, Bosznia-Hercegovinában aknaveszély miatt érdemes jobban körülnézni, illetve ott van a 27 éves francia Romain Pierre esete is, akit egyenesen letartóztattak a Pokémon GO miatt. 

Az indonéz rendőrség azért kapcsolta le a francia férfit, mert az a játékba annyira belemerült, hogy belépett egy helyi, katonai bázisra

A férfi először futni kezdett a biztonsági őrök elől, így még gyanúsabbá vált. Miután letartóztatták, néhány óra múlva elengedték, ugyanis egyértelműnek bizonyult, hogy nem szándékosan keveredett oda, hanem kocogás közben vadászott Pokémonokra. 

A Pokémon GO óriási siker Amerikában és számos más országban, olyan helyeken is, ahol még meg sem jelent. Az indonéz főváros vezető politikusai között is van, aki szereti, és úgy véli, hogy a turizmust is fellendítheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.