Hirdetés

Már nem a Bitcoin a világ legrosszabb befektetése



|

Az elmúlt hetekben jelentősen erősödött a virtuális valuta árfolyama.

Hirdetés

Jó hír a Bitcoin-hívőknek: a kriptovaluta, amely az elmúlt hónapokban az 1100 dolláros árfolyamcsúcs után meredek zuhanásba kezdett, már nem az év legrosszabb befektetése. Most már csak a harmadik legrosszabb.

Hirdetés

A Bitcoin értéke 2013 decembere óta 15,2 százalékkal csökkent az amerikai dollárhoz képest. A virtuális fizetőeszköz árfolyama az elmúlt hetekben újra erősödni kezdett, az első negyedév végén még 40 százalék volt ugyanez az arány.

A jelen állás szerint 2014 legrosszabb befektetése a vasérc. A nyersanyag ára hatalmasat esett – köszönhetően annak, hogy a kínai ipari szektor az utóbbi időben jóval kevesebbet rendelt belőle, mint korábban. Ezzel egy időben egyébként más ipari nyersanyagok – köztük az ólom, a szén és a vörösréz – ára is csökkent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.