Hirdetés

Megújul a Mozilla, várják a visszajelzéseket



|

Hét koncepció közül választják majd ki a Mozilla új logóját - várják a véleményeket.

Hirdetés

Arculatfrissítéssel próbálkozik a Mozilla - a logóváltásról még júniusban döntött a Firefoxról ismert fejlesztőcég, amely az internetes közösség véleménye alapján hozná meg a végső döntését. 

Hirdetés

A vállalat a brit Johnson Banks dizájncéget bízta meg a hét koncepció megalkotásával, amelyek élénk színekre és sokszor retró hangulatra építenek. 

A Mozilla szerint mindegyik logó egy történetet mesél el a cégről, azonban igazán a megjegyzésekre és a kritikákra kíváncsiak

Az elkövetkező két hétben bárkit meghallgatnak - de nem lesz szavazás, nem kérnek beküldött anyagokat vagy kampányokat. 

Ezután a Mozilla a hét koncepciót három lehetséges befutóra csökkenti a visszajelzések alapján. Ha minden jól megy, szeptember végére összeáll a Mozilla új arculata. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.