Hirdetés

Nagyon kitolt a Twitch-trollal a PayPal



|

Nem kapja vissza az eladományozott 50 000 dollárját egy trollkodó ausztrál férfi.

Hirdetés

A Twitch-en streamelők számára nem ismeretlen dolog a nagy adomány, azonban még őket is meglepi, ha egy ismeretlen 11 500 dollárt ad nekik azután, hogy látta őket játszani a Hearthstone-ban. 

Hirdetés

Épp ez történt meg LegendaryLeával, aki iNexus_Ninjától először 250 dollárt kapott, majd végül további apró összegeket, összesen 11 500 dollárig. NoSleepTV, Sodapoppin és Dizzykitten is kaptak pénzt, összesen körülbelül 50 000 dollárt. 

Nem átlagos néző volt viszont iNexus_Ninja, hanem egy troll, aki nagy adományokat osztott szét, majd a PayPalen visszahívta azokat 30 nap után. Az a streamer, aki elköltött valamennyit, pórul járt. 

Szerencsére azonban van igazság, a PayPal ugyanis most azt közölte iNexus_Ninjával, aki egy 18 éves ausztrál férfi (Anthony Archer), hogy nem engedélyezi az összeg visszahívását. 

A jelek szerint Archer a szülei bankkártyáját használta a tranzakciókhoz. Az is kiderült, hogy a PayPal vásárlóvédelme nem terjed ki a meggondolt adományokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.