Hirdetés

Nagyon leégette magát a Tesla a Google előtt



|

Egy tesztút alatt az autó képtelen volt 10 mérföld per óránál gyorsabban menni.

Hirdetés

Egy érdekes történetet osztott meg Elon Musk arról, hogy milyen volt a Google társalapítóinak, Larry Page-nek és Sergey Brinnek az első útja a Tesla elektromos autójával. 

Hirdetés

Ami azt illeti, nem valami ígéretes, ugyanis az autó nem tudott 10 mérföld per órás sebességnél gyorsabban haladni. 

Musk erről a részvényeseknek szóló találkozón beszélt. Elárulta azt is, hogy az autó rendszerében egy hiba volt, ami miatt nem tudott gyorsítani, pont akkor, amikor a Google társalapítói kipróbálták. 

Mindez akkor történt, amikor a Tesla új elektronikát épített a korai prototípusokba, és az analóg számítógépet digitálisra cserélte. 

Musk már régen ismerte Larry Page-et és Sergey Brint, amikor az eset történt. Megesküdött nekik a próba alatt, hogy ennél gyorsabban is tud menni az autó. 

A Google társalapítóit nem borította ki a hiba és a felsült bemutató - ami azt illeti, a Tesla korai befektetői lettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.