Hirdetés

Novell GroupWise 6.5.



|

Hirdetés

Ha leáll az e-mail rendszer, az üzlet is leáll. De ha a mail szerver működik is, a nem tervezett leállások, melyeket a vírusok, a levélszemét miatti túlterhelés és egyéb problémák okoznak, költségesek lehetnek. Az ezektől tartó cégeknek a Novell GroupWise vállalati együttműködési csomagja irigylésre méltó biztonságot ígér.

A GroupWise egyáltalán nem szerepel a CERT/CC sebezhetőségi adatbázisában. Ez ugyan nem 100 százalékos garancia, de elég meggyőző bizonyíték arra, hogy egy GroupWise rendszert lényegesen kisebb eséllyel lehet megtámadni, mint bármilyen másikat. Sok cég, amely jelenleg az IBM Lotus Notes vagy a Microsof Exchange termékének régebbi verzióit használja, a frissítés helyett gyártócserét fontolgat - és az alternatíva a GroupWise 6.5. Ez a robusztus és érett együttműködési csomag egyszerűen aktiválható spamszűrővel rendelkezik, és könnyen összekapcsolható a kéretlen levelek küldőiről felállított „feketelistás” webhelyekkel. A szoftver feljavított webes hozzáférést is kínál, amely minden szintjén SSL-el biztosítható. A Novell GroupWise Messenger 1.0 azonnali üzenő képességeinek a csomagba ültetése miatt a GroupWise minden szinten versenyképes a többi együttműködési csomaggal. Hiányzik azonban az alkalmazásfejlesztő környezet, ami a ’90-es években a Notes sikeréhez vezetett. Az Exchange és a Notes felhasználói adottnak veszik a szoros integrációt is. Ez azonban még szép álom a GroupWise esetében, melynek későbbi verziói talán lehetővé teszik ugyanezt az integrációt a Novell exteNd Application Server szoftverével, melynek 5-ös verziója nemrég került piacra. Ennek ellenére a legtöbb végfelhasználó csupán biztonságos e-mail és azonnali üzenő megoldást igényel, és hogy meg tudja osztani dokumentumait és egyéb erőforrásait - és amit a GroupWise csinál, azt jól csinálja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.