Hirdetés

Sony-Ericcson P900 mobil-videótelefon



|

Hirdetés

A P800-as 32Mbyte-jához képest 48-ra növelték a készülék memóriáját, valamint javítottak az érintőképernyő színkezelésén is, növelve az alkalmazható színek számát. Az új mobilt egy hétfőn kezdődött telekommunikációs szakkonferencián mutatták be, Las Vegasban. Ugyanúgy ahogy már a P800-as is, a P900 ötvözi szervező adottságait a mobil hang és adat képességeivel. Támogatja a GSM kapcsolatot 800, 900 és 1900MHz-es frekvencián, valamint a GPRS-t is. A Symbian operációs rendszer legújabb, 7.0-ás változata található a készülékben, ami természetesen képes a letöltött Java-s játékok és alkalmazások futtatására.




A használó képes videófelvételt készíteni a beépített VGA kamerával, amit akár azonnal tovább is küldhet MMS-ben. Az önjelölt operatőrökre is gondoltak a fejlesztők, akik ha a sok videó miatt hely szűkébe kerülnének, egy mozdulattal megoldhatják problémájukat, ugyanis a telefon képes befogandni és kezelni memóriakártyákat akár 128Mbyte-ig. Támogatja az MPEG4 videó tömörítési eljárást, elődje a P800 4.096 színéhez képest pedig 65.536 szín megjelenítésére képes. Az áráról egyelőre csak annyit tudni, hogy 400-500 eurós áron kerül majd forgalomba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.