Hirdetés

Több felhasználó egy XP-n



|

Hirdetés

Napközben más is dolgozna vagy játszana azon a gépen. Megoldható, hogy ketten használjuk egyszerre ugyanazt a Windowst, és ne kelljen kijelentkezni, amikor én csatlakozom?A Távoli Asztal szolgáltatást csak úgy használhatjuk, ha a felhasználó kijelentkezik arra az időre, amíg mi távolról csatlakozunk a gépre. Ennek oka, hogy a Windows XP-t egyfelhasználós licenccel szállítják, tehát egyszerre csak egy ember tudja kezelni a programokat. A Windows Server 2003 többfelhasználós licenccel rendelkezik, alapértelmezés szerint öten csatlakozhatnak rá egy időben, ott a fent leírt probléma nem áll elő távoli elérés esetén sem. Bár léteznek illegális megoldások a Windows XP többfelhasználóssá tételére, ezek veszélyeztetik a rendszer stabilitását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.