Hirdetés

Új év, új PC World magazin!



|

Januári lapszámunkban 2010-es jóslatok és biztonsági veszélyek, CPU-VGA párosító, hibrid tévétunerek, és persze megszokott rovataink: tesztek, tippek, trükkök és a közkedvelt mesterfogások.

Hirdetés

Nézzük meg kicsit részletesebben, mik várják az olvasókat az első 2010-es nyomtatott magazinunkban!


20100104-pc-world-januar.jpg
CPU–VGA párosok - AMD Radeon grafikus kártyákkal


Az AMD grafikus kártyáinak sora nemrég új tagokkal bővült. Az új generációs gyorsítók immáron támogatják a DirectX 11-et, erősebb felépítéssel rendelkeznek, ám az adatokból továbbra sem derül ki, milyen processzor ajánlható hozzájuk. A legújabb csúcsmodellt és a HD 4000-es széria szerényebb tagjainak teljesítményét vizsgáltuk meg a négy tesztplatformunk segítségével.


2009 legjobbjai


Nem szakítjuk meg hagyományunkat, amely szerint minden újév elején, az elmúlt esztendő hardverpiaci eseményeit értékelve, kiosztjuk a legjobbaknak járó díjakat. Nem csupán a legkiválóbb termékeket keressük meg ilyenkor, de azt is értékeljük, hogy mely gyártók teljesítettek a legjobban.


A jövő szele - Mi lesz velünk 2010-ben és azután?


Ha kellően tájékozottak kívánunk lenni a 2010-es, és az azt követő esztendőkben várható változásokról, arról, hogy miként fogunk majd mobiltelefonálni, nyomtatni, vagy milyen monitor előtt ülve fogunk dolgozni, akkor összefüggéseiben kell látnunk az IT helyzetét.


Szép új világ? - 2010 legnagyobb biztonsági fenyegetései


Az elmúlt év során újra növekvő számú féregtámadásokat és a hamis vírusirtókkal való visszaélések elképesztő számú növekedését tapasztalhattuk – a közösségi oldalak, főleg a Twitter sorozatos gondjai mellett. A 2010-ben az elvárások szerint a helyzet majdnem hasonló lesz, némi változással persze.


Fókusztesztek: hibrid tévétunerek


Igencsak aktuális újra körülnézni a tévétunerek között, hiszen decembertől már az ország túlnyomó részén elérhető a digitális földfelszíni televízió. Jelen tesztünkben éppen ezért az elérhető USB-s DVB-T vagy hibrid vételre alkalmas modelleket sorakoztatjuk fel.


Mesterfogások


Webes bemutatók, Firefox trükkök, BIOS-lexikon II, Windows 7 szelidítés II, Weboldalkészítő suli, DVD archiválás, DOSbox, blogkészítés másképp...


...és még sok minden más


Természetesen nem maradnak ki a hardver- és szoftvertesztek sem, valamint Segélyvonalunkban is megannyi fontos kérdésre találhatunk választ. Mindez és még több a PC World 2010. januári számában, amelyet hetedikétől lehet keresni az újságárusoknál, az előfizetés előnyei pedig még mindig megfontolandóak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.