Hirdetés

Windows Vista antispyware programmal



|

Hirdetés

Az AntiSpyware jelenleg is elérhető ugyan, de csak külön feltelepítve.

Miután kiadták a Vista legújabb béta változatát, a Microsoft megerősítette, hogy a végleges változatban helyet kap majd saját spyware programok elleni védelmet nyújtó megoldása. A "saját" jelzőt képletesen kell érteni, hiszen lényegében két cég korábbi spyware-védelmi megoldásait olvasztották egybe.

A döntésre valószínűleg azért került sor, mert már többen is kifogásolták, hogy külső biztonsági programoktól eltérően a Microsoft lényegesen hosszabb reakcióidő mellett képes csak programjai biztonsági hibáinak kijavítására. Ez pedig különösen a spyware programok terjedését segíti elő. Szakértők szerint lehetséges, hogy a továbbiakban sem kívánnak nagyobb hangsúlyt fektetni a hibák kijavítására, inkább a kezünkbe adnak egy antispyware programot...?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.