Hirdetés

WLAN-elérés bemutató



|

Hirdetés

A Nokia 9500 kommunikátorba a gyors adatforgalom érdekében beépített WLAN technológia teszi lehetővé a helyi hálózatok gyors elérését, és ehhez csak egy aktív csatlakozási pontra, azaz “hotspotra” van szükség. Ez a megoldás a kijelölt 11 Nokia mintaboltban rendelkezésre áll, és a Nokia 9500 kommunikátor színes, széles, könnyen olvasható kijelzője és teljes billentyűzete segítségével kellemes élmény a böngészés.

A már Magyarországon is kapható Nokia 9500 kommunikátorral a mobil szakemberek zsebre tehetik a legnépszerűbb irodai alkalmazásokat, például az elektronikus levelezést, a személyes információkezelést, a böngészést, a vertikális vállalati alkalmazásokat, sőt, a dokumentum-, táblázat- és prezentáció-készítést is, így menet közben is hasznosan tölthetik idejüket. Az új Nokia kommunikátor új technológiákat, számos fontos üzleti alkalmazást, fokozott teljesítményt és nagyobb memóriát biztosít modernebb formában a különféle felhasználói igények kielégítésére. A bemutatóban résztvevő mintaboltokról részletes információ a http://www.nokia.hu/wlan_bemutato.html weboldalon található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.