Hirdetés

Zuckerberg ragasztószalaggal megy a hackerek ellen



|

Biztonság mindenek felett: a webkamerát és az audioportot is leragasztotta a gépén.

Hirdetés

A világ gazdag emberei számára is fontos az óvatosság - Mark Zuckerbergnek különösen, főleg a mostani képek szerint. Még ragasztószalagot is bevetett a hackerek ellen. 

Hirdetés

Zuckerberg a Facebookon tett közzé egy üzenetet, amelyben gratulált, miután az Instagram elérte az 500 milliós havi felhasználói létszámot. 

A Gizmodo szemfüles emberei egyből kiszúrták, hogy Zuckerberg MacBookjának a webkamerája és az audioportja is le van ragasztva egy darab ragasztószalaggal. 

Ez persze a legjobb módszer a hackerek ellen, elvégre ha a kép fizikailag van blokkolva, már semmit sem tehetnek. A korábbi élő streamek arra is bizonyítékot adtak, hogy ez valóban Zuckerberg asztala. 

Zuckerberg mellett egyébként sokan védekeznek így: például az FBI igazgatója, James Comey. A legjobb az egészben, hogy ez a módszer gyorsabb és egyszerűbb bármilyen szoftveres védelemnél. 

Sokak szerint meglepő, hogy épp Zuckerberg félti ennyire a magánéletét, mikor a Facebook abból csinál pénzt, hogy a felhasználók adatait gyűjti be. 38 milliárd dolláros vagyonnal persze nem árt óvatosnak lenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.