Hirdetés

A közösségi evés az új őrület



|

A Twitch-nek hála immáron azt is lehet nézni, ahogyan más emberek esznek.

Hirdetés

A Twitch-en streamelő felhasználók immáron azt is közvetíthetik másoknak, ahogyan esznek - hála az új, Social Eating kategóriának. 

Hirdetés

Az új kategória csendben indult el a Twitch-en, és az olyan nem gamer jellegű témákat egészíti ki, mint a Twitch Creative: itt a rajzolást, festést, zenét és egyéb művészi hajlamokat lehet kiélni. 

A közösségi evés eddig elsősorban Dél-Koreában volt népszerű, ahol a streamerek nagy mennyiségű ételt fogyasztottak, miközben a közönséggel csevegtek. 

Mindeddig az effajta streameket tiltották a Twitch Creative szabályai. 

Érdekes módon a közösségi evés eddig nem robbantott bankot, csak kevesen mutatják be másoknak, hogyan vacsoráznak vagy esznek süteményeket. Egy streamer mindenesetre egy egész tortát elfogyasztott egyedül a műsor kedvéért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.