Hirdetés

Hackerek áldozata lett a Twitter CEO-ja



|

Mark Zuckerberg és Sundar Pichai után Jack Dorseyra is lecsapott az OurMine.

Hirdetés

Egy közösségi oldal feltörése manapság már mindennapos dolognak számít, híres emberek is gyakran esnek hackerek áldozatául. Most éppen a Twitter vezérigazgatójának, Jack Dorseynak főhet a feje, profilja fölött ugyanis rövid időre átvette az irányítást az OurMine néven ismertté vált csoport.

Hirdetés

A hackerek először rövid Vine videoklipeket posztoltak Twitter profiljára, majd a "Hey, its OurMine,we are testing your security" szöveget és egy weboldalukra vezető linket is elhelyeztek. Ha valóban ők a felelősek a támadásért, akkor Mark Zuckerberg és Sundar Pichai után újabb nagy skalpot sikerült szerezniük a Twitter CEO-jának képében.

A Twitter accountok egyébként meglehetősen kapósak lettek mostanában a hackerek körében, májusban például a legtöbb követővel rendelkező Katy Perry esett áldozatul, de a cég előző CEO-ját sem kímélték. A 39 éves Jack Dorsey ott volt az említett közösségi oldal alapítói között, tavaly júliustól előbb ideiglenesen, októberben pedig véglegesen is átvette a vezérigazgatói pozíciót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.