Hirdetés

Ismét változik a Facebook hírfolyama



|

Informatívabb és személyesebb bejegyzéseket igyekszik elénk rakni az algoritmus.

Hirdetés

Ismét átalakul a Facebook hírfolyama - a mögötte lévő algoritmus ezúttal a személyesebb és informatívabb bejegyzéseket igyekszik kiemelni a felhasználók számára. 

Hirdetés

A Facebook ötlete szerint egy olyan új, felhasználókra szabott rangsorolási rendszerre van szükség, amely képes megjósolni, hogy az emberek érdeklődései és szokásai alapján mi számít nekik informatívnak. Az így fontosnak ítélt elemek kerülnek az előkelőbb helyekre. 

A közösségi oldal szerint az emberek alapvetően azokat a tartalmakat találják informatívnak, amik kapcsolódnak az érdeklődéseikhez, amiknél nagyobb társalgás bontakozik ki vagy amik az őket körülvevő világ híreiről szólnak. 

A releváns bejegyzések kiválasztásakor figyelembe veszik azt is, hogy milyen a kapcsolatunk az adott emberrel vagy kiadóval, mire szoktunk kattintani, mit osztunk meg és mihez szólunk hozzá. 

A személyes és informatív jelzők alá tartozó tartalmak folyamatosan alakulnak, és a cég is igyekszik ehhez igazodni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.