Hirdetés

Itthoni pályát nyit a magyar YouTube



|

Az Artisjus nem rontja el a hazai előadók YouTube-üzletét.

Hirdetés

Ma már lokalizált tartalommal kínálja meg magyar látogatóit a YouTube. Ez nem csak a fogyasztók, hanem a hazai – vagy hazai érdekeltségű – jogtulajdonosok számára is fontos előrelépés lehet.

 

A kezdet kezdetén mindössze a BBC-vel kötött tartalomszolgáltatási megállapodást az indulását követően hamar felvásárolt videomegosztó, de mára több mint 25 ezer ilyen partnerrel büszkélkedhet. Ezek között pedig immár magyar cégek is megtalálhatók: többek között a TV2, az MTV, a Tom-Tom Records és a Sziget szervezői.

 

 

A honosított YouTube-on nem csak a kezelőfelület lesz magyar, de a főoldalon megjelenő tartalomválogatás során is figyelembe veszi a rendszer nyelvünket. Ez remélhetően lehetőséget ad a hazai zenekaroknak arra, hogy – ha beindul a hazai partnerprogram – ismertséghez és reklámbevételhez jussanak. Ezúttal az Artisjus us haladó módon áll a kérdéshez, további részleteket testvérlapunk, a Computerworld cikkében olvashatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.