Hirdetés

5 óriási átverés a YouTube-ról



|

A Gatorade és a vöröshagyma valójában nem töltik az Apple zenelejátszóit.

Hirdetés

Mindig van egy újabb és újabb videós őrület, ami körbemegy a közösségi oldalakon. Azonban nem mindegyik mutat be igazi csodát vagy áttörést, esetleg hihetetlen történetet - általában inkább csak jól megrendezett hazugsággal van dolgunk, aminek aztán tömegek dőlnek be. Mutatunk néhányat a YouTube-ról

Hirdetés

 

A vöröshagyma nem tölti az Apple kütyüit

A tudományos csodákat bemutató videók igazán nagy nézettségnek örvendenek, de valójában nem mind működik. Egy 2007-es produkció például azt mutatta be, hogyan lehet Gatorade és vöröshagyma segítségével Apple iPodot tölteni.

 

 

Természetesen mindez nem megoldható, mégis sokan elhitték, hogy az USB kábel jó lesz a zöldségbe - a nézettség közel 10 000 000 volt. A MythBusters később cáfolta a videót, de a fenti nézők töredéke látta a műsorrészt. 

 

 

Állatkerti hős

Az állatos videók eleve jó esélyekkel indulnak a weben, főleg, ha több "cukiság" is van bennük. Ebben az itt bemutatott anyagban egy kis malac megment egy kicsi kecskét a tóból. 

 

 

A mutatvány a Comedy Centralnak és néhány tehetséges idomárnak köszönhető, és egy műsorhoz igyekeztek nagyobb figyelmet generálni. Miután a videó a legnagyobb oldalakon is megjelent, azt is bemutatták, hogyan készült. 

 

 

Madaras gyerekrablás

Ti elhinnétek, hogy egy szirti sas gondolt egyet, leereszkedett felkapni egy gyereket, majd amikor továbbrepült, eldobta őt? Bár elméletben ez az állat képes lehetne erre, mégis hamis volt a videó. Egy tanár szerette volna új módokon tanítani az osztályát, a jó jegyért cserébe pedig 100 000-es nézettséget kért a YouTube-on. A diákok egy csoportja az állatokra és a gyerekekre szavazott, összehozta ezt a videót és egy 44 000 000-nál is nagyobb nézettséget. 

 

 

Twerkinges bukás

A twerking az utóbbi időkben nagy szenzáció volt, és a YouTube is megtelt vele. Az egyik legkedveltebb videó a témában az volt, amikor egy lány fejjel lefelé produkálja magát az ajtónál - majd a szobatársa benyit, ő pedig egy asztalra esik, és lángra kap. Sokan nem akarták elhinni, hogy ilyen létezhet, és végül ki is derült, Jimmy Kimmel megbízásából egy kaszkadőr vitte véghez a produkciót. 

 

 

Szocsi és a farkasok

A népszerű #SochiFail hashtag hatására sok mókás anyag született. A lenti videóban például az amerikai Kate Hansen akarja velünk elhitetni, hogy egy farkas sétál a sportolók szállásainál. Szerencsére ettől az állattól nem kellett félnie senkinek Oroszországban, ugyanis a Rugby nevű állat nem vadként bukkant fel, hanem betanított amerikai farkasként segítette a produkciót, szintén Jimmy Kimmel megbízásából. 

 

 

Ti milyen nagy videós átveréseket ismertek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.