Hirdetés

A Breaking Bad sztárja jól átverte a rajongókat a Comic-Conon



|

A Heisenberget játszó Bryan Cranston Heinsenberg-maszkban mászkált a San Diegó-i képregény-találkozón. Senki sem ismerte fel.

Hirdetés

Itt az új Heisenberg-féle bizonytalansági reláció: ha látsz egy Heisenberg-maszkban mászkáló fickót a Comic-Conon, sosem tudhatod, hogy nem a „valódi” Heisenberggel futottál-e össze véletlenül.

Bryan Cranston, az AMC páratlanul sikeres sorozatának, a Breaking Bad-nek a főszereplője vasárnap alaposan megtréfálta a képregény-találkozó közönségét. A középiskolai kémiatanárból drogbáróvá váló Walter White-ot (aka: Heisenberg) alakító színész saját sorozatbeli karakterének öltözve látogatott el a San Diegó-i rendezvényre.

Bryan Cranston a Comic-Conon
 

Senki sem ismerte fel – egészen addig, amíg a színpadra lépve drámai mozdulattal le nem kapta a fejéről a maszkot.

Cranston a széria záró évadát népszerűsítette a rendezvényen. Az utolsó nyolc részt augusztus 11-én kezdi sugározni az AMC.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.