Hirdetés

A House of Cards lesz az első 4K-ban streamelhető sorozat



|

Pár hónapon belül már 4K-ban is streamelhetőek lesznek a Netflix sorozatai.

Hirdetés

Bár hazánkba még nem ért el, külföldön egyre népszerűbb a Netflix. A szolgáltatáson keresztül egy alacsony havidíjért cserébe bárki korlátlanul nézhet sorozatokat, filmeket kiváló minőségben. A Kevin Spacey főszereplésével készült House of Cards a Netflix saját gyártású sorozata, így nem meglepő, hogy ez lesz az első olyan széria, amit 4K-ban is lehet majd nézni - ráadásul előrelátóan eleve 4K-ban forgatták.

Hirdetés

A bejelentést az LG sajtókonferenciáján ejtette meg Reed Hastings, a Netflix vezérigazgatója. A tökéletes 4K-s streameléshez valószínűleg az Ultra HD tévék beépített Netflix alkalmazása kell majd, csak így érhető el a maximális minőség. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen sávszélességet igényel majd a szolgáltatás, de állítólag a YouTube is készül egy hasonló bejelentéssel, és az ahhoz kapcsolódó pletykák szerint van már megoldás az „alacsony sávszélesség-magas felbontás” problémára.

A House of Cards második évadának előzetese alább tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.