Hirdetés

A kódok helyett a rímeket töri a legendás hacker



|

Geohot volt az első, akinek sikerült jailbreakelnie az iPhone-t, 2010-ben pedig a feltörhetetlennek tartott PlaySation 3-at törte fel. Mint kiderült, rappernek sem utolsó.

Hirdetés

George „Geohot” Hotz-ot a világ egyik legtehetségesebb hackereként tartják számon. 2007-ben, alig tizenhét éves korában neki sikerült elsőként feltörnie az Apple iPhone-ját. Három évvel később az addig szuperbiztonságosnak tartott PlayStation 3-at is feltörte; a Sony be is perelte emiatt, amire ő egy emlékezetes YouTube-videóval válaszolt.

Hirdetés

Geohot ma is serényen kódol – nemrég egy rangos hackerversenyt is megnyert –, de nemrég egy új életcélt is talált magának: sikeres rapper szeretne lenni. Ennek érdekében a hacker egy saját Soundcloud-fiókot is regisztrált, ahol bárki meghallgathatja a számait.

Hotz tomcr00se néven osztja az észt a zenemegosztón. „Időnként írok egy-egy számot. Itt az ideje hogy megosszam ezeket, ha tényleg szeretnék sikeres lenni rapperként” – írta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.