Hirdetés

Az Xbox helyett a Showtime-on debütálhat Spielberg Halo-sorozata



|

Eredetileg exkluzív, csak Xboxon terjesztett tartalomnak szánták a produkciót.

Hirdetés

A Microsoft gőzerővel dolgozik az Xbox One-ra szánt, saját gyártású tartalmain. Köztük azon a Steven Spielberg produceri közreműködésével készülő sorozaton, amelynek alapjául minden idők egyik legnépszerűbb sci-fi videojátéka, a Halo szolgál.

Hirdetés

A Variety riportja szerint megvan az esélye annak, hogy az eredetileg kizárólag xboxos terjesztésre szánt széria végül mégsem a redmondiak tavaly bemutatott, a Sony PS4-vel öldöklő piaci versenyben álló csodakonzolján, hanem a Showtime-on mutatkozzon be.

A lap értesülései szerint a Microsoft előrehaladott tárgyalásokat folytat az előfizetéses televíziócsatornával arról, hogy közös gyártásban forgassák le el a sorozatot. A szoftvergyártó állítólag interaktív tartalmakat is készítene a produkcióhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.