Hirdetés

Egy akció, amit mi is megvennénk



|

Adunk olvasnivalót az elkövetkező hónapokra! Rendkívül kedvezményes áron, mindössze 23 990 forintért tiéd lehet a Koobe elektronikus könyvolvasója és a PC World negyedéves előfizetése.

Hirdetés

Több mint 300 ajándék e-könyv, három PC World magazin és a Koobe Slimbook HD elektronikus könyvolvasó is a tiéd lehet, amennyiben a gyártó hazai forgalmazójának az oldalán megrendeled a magazinunk számára készített Slimbook csomagot. Érdemes sietned, az akció csak készlet erejéig érvényes, és ha nekünk nem járna a magazin, szinte biztosan előfizetnénk rá, gondolkodás nélkül, hiszen egy remek elektronikus könyvolvasó is benne van az árban.



A hathüvelykes képátlójú készülék remekül sikerült, volt alkalmunk kipróbálni. Az e-inkkel feltöltött, 1024×768-as felbontású kijelzővel felszerelt Slimbook a szürke 16 árnyalatát képes megjeleníteni, így az olvasás mellett a virtuális papírra nyomott ábrák is feltűnhetnek a digitalizált formátumokban. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, akár saját fotóinkat is elmenthetjük, és néhány kattintással előcsalhatjuk a készülék beépített 4 GB-os memóriájáról (amit microSD-kártyával akár 36-ra is bővíthetünk).

 

Hirdetés

 

A gyártó az áramellátást egy 1500 mAh-s akkumulátorra bízta, ami egyetlen töltéssel akár több ezer oldalon keresztül is képes lehet kiszolgálni igényeinket, ha valóban csak az olvasási funkciókat használjuk a gépen.

 

Ha tetszik az ajánlatunk, akkor a Koobe oldalán rendelheted meg, ahol elsőként kattints a [Megrendelem] gombra, majd a rendelésnél elsőként add meg adataidat, a legördülő listából pedig elsőként válaszd ki a [Koobe], majd a [Slimbook HD PCWorld akció] elemet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.