Hirdetés

Emmerich trilógiát forgatna a Csillagkapuból



|

Sajtóértesülések szerint az Elnök végveszélyben rendezője már tárgyal az MGM-mel a sci-fi jogainak megvásárlásáról.

Hirdetés

A DigitalSpy beszámolója szerint Roland Emmerich, a Holnapután, a Godzilla és a Függetlenség napja rendezője trilógiát forgatna saját kult-scifi-jéből, a Csillagkapuból.

Emmerich, aki nem csak rendezőként, hanem társ-forgatókönyvíróként is részt vett az 1994-es kaszasiker elkészítésében idén mutatta be az Elnök végveszélyben című filmjét.

Mint mondta, már tárgyal az MGM-mel a Csillagkapu jogainak megvásárlásáról; a következő lépés a forgatókönyvíró kiválasztása és a szkript elkészítése lesz. Sajnos, nem valószínű, hogy az eredeti mozi főszereplői, Kurt Russel és James Spader is szerepel majd a folytatásban.

Hirdetés

Emmerich a Csillagkapu mellett az 1996-ban bemutatott Függetlenség Napját is folytatni szeretné: az ID Forever című sequel első részét az IMDB szerint 2015-ben mutathatják be az amerikai mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.