Hirdetés

Február 14-én jön a House of Cards második évada



|

Hamarosan visszatér a Netlix Kevin Spacey, Kate Mara és Robin Wright főszereplésével készült, Emmy-díjas sorozata.

Hirdetés

A Netflix február 14-re időzítette a House of Cards évadnyitóját. Az online tévécsatorna ma mutatta be az új szezon első teaserét; a rövid, film noir stílusban készült szpot remekül visszaadja a sorozat hangulatát.

Egyelőre nem sokat tudni arról, hogyan alakul majd a Kevin Spacey főármánykodásával forgatott, többszörös Emmy-díjas politikai drámasorozat története, a Netflix mindössze annyit közölt, hogy Frank tovább keveri a vérfoltos kártyákat, Zoe Barnes (Kate Mara), a fiatal és ambiciózus riporternő pedig ebben az évadban is végig ott liheg majd a nyakában.

Hirdetés

Ahogy az idén, úgy jövőre is egyszerre mutatják be a sorozat mind a tizenhárom epizódját. Jobb, ha a vérbeli rajongók már most felkészítik a kedvesüket arra, hogy Valentin-napkor romantikus vacsora helyett maratoni tévénézés lesz a program.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.