Hirdetés

Filmajánló - Vissza a jövőbe és Bíborhegy



|

Magasságos egek! Visszatérő tanárok és filmklasszikusok mellett jobbhorgok és kísértetek is ellepik a vásznakat.

Hirdetés

Egyre jobban közeledik az év végi filmes hajrá, amit ráadásul itthon a Moziünnep keretében élvezhetünk. A legnagyobb durranás kétségtelenül az idén 30 éves Vissza a jövőbe újra mozikba kerülése lesz (eredeti szinkronnal!), de Guillermo del Toro régóta várt kísértethistóriája, a Bíborhegy is nagy érdeklődésre tarthat számot, ahogy a tavalyi év egyik meglepetésvígjátéka és Jake Gyllenhaal újabb jutalomjátéka is.

Hirdetés

Vissza a jövőbe

A klasszikus trilógia második részének jóslata szerint nincs még légdeszka és önbefűzős cipő (de mindkettő elkészült már), ahogy repülő kocsikkal sem közlekedünk még, és a Cápa XIX-re is várnunk kell még egy darabig, azonban Robert Zemeckis örökbecsű első része, a Vissza a jövőbe mit sem vesztett erejéből.

Bíborhegy

Guillermo del Toronak mielőtt végérvényesen sikerülne eldöntenie (azaz megegyeznie az aktuális stúdióval), hogy a Tűzgyűrű második része vagy a Hellboy régóta halogatott harmadik része legyen a következő rendezése, előrukkolt egy horrorral, ami annak idején az áttörést is meghozta a számára. Ráadásul a Bíborhegy című kísértethistóriában olyan igazán ígéretes feltörekvő tehetségek adogatják egymásnak a stafétát, mint Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain vagy Charlie Hunnam.

Fák jú, Tanár úr! 2.

Azért lássuk be, hogy a németek nem éppen a legendás humorérzékükről híresek, a Fák jú, Tanár úr! mégis meglepően betalált a közönségénél, így nem csoda, hogy jön a folytatás, melyben a pedagógiában új hívatásra lelő rabló a fásultsággal kell, hogy szembe nézzen, azonban egy osztálykirándulás Thaiföldön képes felkavarni az állóvizet.

Mélyütés

Jake Gyllenhaal korosztályának egyik legtehetségesebbje, ehhez kétség se fér. Az Éjjeli féreg csont sovány pszichopatája után most egy csupaizom bokszolót alakít, akinek a mélybezuhanásának, majd kőkemény felemelkedésének lehetünk a tanúi. A Kiképzés rendezőjének filmjében pedig olyan színészek asszisztálnak még Gyllenhaalnak, mint Rachel McAdams és Forest Whitaker. A Mélyütés szomorú aktualitása, hogy ez alatt hallható a néhány hónapja tragikusan elhunyt hollywoodi komponista, James Horner (Titanic, Aliens - A bolygó neve: Halál) utolsó munkája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.