Hirdetés

Filmajánló - A Terminátor visszatér



|

A Governator sokadjára is visszatér, Channing Tatum ismét nekivetkőzik és a melegek is hűvös környezetben találják magukat.

Hirdetés

A CineStar szerint a mozikínálatban régóta a július számít az egyik főszezonnak a temérdek látványos vagy éppen sikervárományos film számára, amivel a közönség két strandolás közepette rendre él is. A hónap első hete is ilyennek bizonyul, amiben jobbára régi ismerősök térnek vissza a szórakoztatásunkra, de a komoly alkotások rajongói is megtalálhatják a számításaikat.

Hirdetés

Terminator: Genisys

Arnold Schwarzenegger ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért: visszatér. Méghozzá legkultikusabb szerepében, a T-800-as – már nem is annyira – ruganyos bőrében. Azonban a már így is zavaros idővonalat még jobban megkavarja Alan Taylor (Thor: Sötét világ, Trónok harca) filmje, a Terminator: Genisys, amelyben Kyle Reese visszaküldése a múltba, hogy megmentse Sarah Connort nem éppen úgy történik, ahogy az eddig bennünk élt. 

 

Magic Mike XXL

A címszerepet alakító Channing Tatum életéből is merítő mozi három éve meglepően nagy siker volt, hiszen hollywoodi mércével mérve is csekély, 7 millió dolláros költségvetésére több, mint 100 milliót hozott csak Észak-Amerikában. Majd elválik, hogy az elsősorban hölgynézők hajlandóak lesznek-e megint ennyi pénzt dugdosni Tatumék gatyájába a Magic Mike XXL esetében, ráadásul az első részt jegyző Steven Soderbergh (Oceans-trilógia, Karantén) azóta visszavonult a filmrendezéstől (noha azért a fedélzeten maradt), viszont ahogy arra A szürke 50 árnyalata vagy az Alkonyatok sikere rávilágított, a női közönség igencsak kifizetődő tud lenni a stúdiók számára.

 

Meleg férfiak, hideg diktatúrák

A véletlen folyományaként pont akkor érkezik Takács Mária dokumentumfilmje a mozikba, amikor a honi és a külföldi sajtó is az Egyesült Államokban legalizált melegházasságtól hangos. Ahogy a cím is mutatja, a film a meleg férfiak – de úgy általában az LMBTQ közösség – életében, valamint a közgondolkodásban az elmúlt évtizedekben bekövetkező változásokra kíván rávilágítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.