Hirdetés

Filmajánló - Deadpool letarol mindent



|

Szabad szájú szuperhős és boldogságot kereső csajok hete ez. Persze most úgyis mindenki Deadpoolra kíváncsi.

Hirdetés

Az év egyik legjobban várt durranása mellett kérdéses, hogy a csajos filmeknek mennyi esélyük lesz labdába rúgni Deadpool mellett. Pedig van itt Oscar-esélyes leszbikus dráma és könnyed romkom is, de nagy valószínűséggel a szabadszájúság viszi majd a prímet a CineStar szerint. 

Hirdetés

Deadpool

Évek óta ment a hajcihő a Deadpool film körül, hiába szivárogtatták ki a forgatókönyvet, hiába kampányolt mellette a főszereplő Ryan Reynolds, a Fox nem akart pénzt adni egy szabadszájúságban és vérben bővelkedő szuperhősmozira. Végül Reynolds és az elsőfilmes Tim Miller leforgatott egy akciójelenetet belőle és feltolták a netre, ami akkora pozitív visszhangban részesült a rajongók részéről, hogy a stúdió kénytelen-kelletlen rábólintott a mozira, amit nagy valószínűséggel nem fognak megbánni, ugyanis a marketing az elmúlt évek legötletesebbje és legpimaszabbja, amivel szépen felsrófolták az elvárásokat az antihős eredettörténetével kapcsolatban, amelyért az előzetes kritikák odáig vannak.

Carol

Ahogy Ryan Reynoldsnak a Deadpool, úgy Cate Blanchettnek az volt a szívügye, hogy Patricia Highsmith regényét a vászonra vigye, amiért a kritikák a cannes-i premier óta lelkesednek. Todd Haynes már belekóstolt a tiltott szerelem témájába a Távol a mennyországtól című rendezésében, most pedig ezt bontogatta egész filmmé, amely az ötvenes évekbe vezet vissza, ahol a férjezett Carol (Blanchett) beleszeret a húszas éveiben járó Theresába (Rooney Mara), amit előbbi férje (Kyle Chandler) különösen rossz szemmel néz.

Hogyan legyünk szinglik

Dakota Johnson a tavalyi A szürke ötven árnyalata után ismét naivát játszik, aki ezúttal csak szingli próbál maradni, de az érzelmek alól nehezen vonja ki magát. Szerencséjére az általa alakított Alice mellett ott van a nagy szájú, szabados Robin (Rebel Wilson) is, aki ott és úgy segít csak, ahol tud.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.