Hirdetés

Filmajánló - Egy újabb lehetetlen küldetés



|

Az augusztusi kánikula beköszöntével mi is leizzadunk és nem csak odakint, hanem a moziszékekben egyaránt, hiszen többek között kapunk egy új, izgalmas Mission: Impossible filmet is.

Hirdetés

Micsoda trópusi hőség!” – énekelte mindig Walter Matthau a legnagyobb minnesotai tél közepette A szomszéd nője mindig zöldebb című klasszikusban. Hasonló ellentmondásra számíthatunk ezen a héten a hűs mozitermekben is, ahol a CineStar ajánlásával kémek lélegzetelállító kalandjain és divatdiktátorok szerelmi életén izzadhatnak vért az adott műfaj szerelmesei.

Hirdetés

Mission: Impossible – Titkos Nemzet (Mission: Impossible - Rogue Nation)

Ethan Hunt immár ötödik lehetetlen küldetésén izgulhatnak a nézők. Ezúttal némileg a ”bevált csapaton ne változtass” elv érvényesülhetett, hiszen Tom Cruise brigádjának a tagjait javarészt az előző részek legnépszerűbb karakterei alkotják, így a Titkos nemzetben visszatérnek az ismerős arcok. A Hunt mellett a széria elengedhetetlen kellékének számító Luther Stickell (Ving Rhames), a harmadik részben megismert, és azóta folyamatosan nagyobb teret kapó, a humorért felelős Benji Dunn (Simon Pegg), valamint a Fantom Protokoll legjobban sikerült karaktere, William Brandt (Jeremy Renner) alkotják a szupercsapatot (az egy másik feldolgozás) kiegészülve az újonc és csábos Ilsa Fausttal (Rebecca Ferguson), hogy leleplezzenek egy szakadár szervezetet, miközben az IMF felszámolását is meg kell akadályozniuk. Tom Cruise és a forgatókönyvíró-rendező, Christopher McQuarrie (Jack Reacher) elhozták a Mad Max: A harag útja mellett az idei év legszédítőbb kaszkadőrmutatványait, minek következtében az állunk gyakran landolhat majd a popcornos vödörben.

 

Divat a szerelem! (Chic!)

Akik viszont az európai ízeket kedvelik, azok is megtalálhatják a számításaikat ebben a könnyed kis francia vígjátékban, a Divat a szerelem!-ben. A divat világa sem mentes a románcoktól, azonban amikor a híres divattervezőt elhagyja a párja, úgy dönt, hogy nem fejezi be az aktuális kollekciót. Mondani sem kell, hogy ebből hatalmas botrány keveredne szakmailag, ezért az asszisztense igyekszik valamit kitalálni, hogy főnöknőjét ismét megszállja az ihlet, ezért igyekszik összeboronálni egy jóravaló kertésszel, akiben a díva újfent múzsára találhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.