Hirdetés

Filmajánló - Jönnek a Minyonok



|

Ha Gru vicces kis követőinek önálló filmje nem hoz titeket lázba, még mindig becsücsülhettek egy ütős horrorra az Akasztófa képében vagy megismerhetitek az internet egyik árnyoldalát is.

Hirdetés

Kánikulában mi másra is vágyhatna az ember, mint hűvös helyen jól szórakozni? A mozik pont ilyenek és a CineStar segít választani, hogy a héten milyen filmekre érdemes becsücsülni.  

Hirdetés

Minyonok (The Minions)

Gru apró kis szolgái saját filmmel támadnak Kyle Balda és Pierre Coffin (Lorax) által, akik a rendezésért feleltek. A sárga ki minyonok már az idők kezdete óta a leggonoszabb gonoszt szeretnék szolgálni, ám ez mindig balul sül el, de talán most végre megtalálták azt a személyt, akiért minden tőlük telhetőt megtehetnek. És meg is tesznek, persze a maguk szeleburdi módján, ami mindig visszafelé sül el. A minyonokat lehet szeretni és lehet (lehet?) utálni, de jó eséllyel a hahotázás oltárára repítenek fiatalokat és időseket egyaránt, tehát tökéletes program az egész család számára. 

 

Akasztófa (The Gallows)

A horror szerelmesei kedvükre való filmet köszönthetnek az Akasztófa képsoraiban, ugyanis az a Blumhouse felelős érte, amely A bűn éjszakája, az Insidious és a Parajelenségek-sorozat mögött áll. A történet egy iskolai előadás köré épül, ahol egy szerencsétlen baleset következtében egy Charlie nevű srác életét veszti. Két évtizeddel a tragédia után ismét azt a színdarabot készülnek előadni, ám ezúttal valami más is jelen van az előadáson. Valami, vagy valaki. Sorra történő gyilkosságokban és hidegrázós jelenetekben nincs hiány az Akasztófa című, Travis Cluff és Chris Lofing által rendezett filmben.

 

Who Am I – Egy rendszer sincs biztonságban (Who Am I - Kein System ist sicher)

A számítógépek világában a hacker a legveszélyesebb bűnöző. Így van ezzel Benjamin is, aki egész életét a számítógép képernyője előtt töltötte, ahol sokkal otthonosabban érezte magát, mint a csalódásokkal teli való életben. De nem kell megijedni, ez a film nem az internet ellen szól, hanem az egyik árnyoldalát mutatja be, persze árnyalva. Miután a fiú megalapít egy hackercsoportot, kinyílik előttük a világ és egyre nagyobb és nagyobb rendszereket kényszerítenek térdre, miközben félistennek érzik magukat. A különös látványvilággal operáló német thriller Baran bo Odar (Néma csönd) munkásságát gyarapítja, megtekintése pedig nem csak geekeknek ajánlott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.