Hirdetés

Fujitsu Prestige City Trolly 17



|

Nehéz helyzetben van az újságíró, ha a szakterületén kívül eső holmit kell tesztelnie, és mivel nem divatlap vagyunk, egy táska meglehetősen ritkán landol a tesztlaborunkban.

Hirdetés

A Fujitsu laptoptáskája azonban mégis megfogta a fantáziánkat, egyrészt mert a gyártó egy nagy múltú techcég, másrészt mert mégiscsak a szívünknek oly kedves laptopunkra hivatott vigyázni egy-egy rövidebb üzleti út során.

 



A Fujitsu Prestige City Trolly 17 egy kézipoggyász méretű - ez azt jelenti, hogy még felvihető a repülőgépre - laptopbőrőnd. A bőrönd szót nem véletlenül használtuk, ugyanis itt nem egy vállra vehető táskáról van szó, amibe belefér a laptopunk és annak pár kiegészítője, nem. Ebben egy rövid üzleti út minden kelléke elfér egy-két váltás ruhával megfejelve.

 



Tesztalanyunk ugyanis meglepően sok rakodó területtel bír. Négy zsebe közt találunk kisebbet az irataink, nagyobbat a dokumentumaink számára, de van itt egy komolyabb tér is, ahol a belső párnázott részen akár egy 17 colos laptop is kényelmesen - és biztonságosan - hordozható. Ezen felül egy további óriás zsebben ruháink is elférnek - még a jó kis ingleszorító sem hiányzik.

A bőrönd maga nagyon masszív darab. Alja kemény műanyag lemez, ami az alulról érkező behatásoktól is védi laptopunkat, a többi része pedig jóféle gyöngyvászon, ami kevéssé érzékeny a sérülésekre. Ami pedig a nevében lévő „Trolly” szót indokolja, az a két masszív kerék és a teleszkópos fogantyú, melyek segítségével a felépítmény kényelmesen magunk után húzható. Természetesen nehezebb terepre érve használhatjuk a tartozék vállpántot is, de azért egy ekkora csomag már nem sokáig hordható így kényelmesen. Főleg, ha egy komolyabb méretű gamer laptop is lapul benne a külföldi úton vásárolt rengeteg ajándék mellett.

 



Adatok:

- anyaga: 1680D fekete nejlon/szürke mikroszálas anyag
- 4 zseb, külön belső laptop tartóval
- kihúzható fogantyú
- masszív kerekek gumi futófelülettel
- Forgalmazó: Fuitsu Magyarország
- Ár: 22 800 Ft
- Web: fujitsu.com/hu/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.