Hirdetés

Hallgass bele a Spotify legnépszerűbb számába



|

Ed Sheeran száma az első, ami már 500 millió meghallgatásnak örülhet.

Hirdetés

Ed Sheeran igen nagy mérföldkőnek örülhet, méghozzá a Spotify kedvelt streamingszolgáltatásán. A Thinking Out Loud című száma lett az első, amely elérte az 500 millió streamet a zenei szolgáltatáson. 

Hirdetés

Természetesen Sheeran lenyűgözőnek találta, hogy ő érte el elsőként ezt a rekordot. Megköszönte mindenkinek, aki esküvői zenének, randizáshoz vagy csak simán lazításhoz használta fel a számát. 

A rekord egyébként azt is remekül jelzi, hogy Sheeran mennyire népszerű a Spotify hallgatói között. Négyből egy ember legalább egy lejátszási listához hozzáadja a számait, amelyek összesítésben 2,8 milliárd alkalommal lettek lejátszva. 

Sheeran a második legnépszerűbb zenész a streaming világában, és kizárólag Eminem előzi őt meg. 

A Spotify még egy Sheerio térképet is csinált, ami azt mutatja, hol hallgatják a legtöbben ezeket a zenéket. Ugyan az első Nagy-Britannia, de a világon mindenhol sok a rajongó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.