Hirdetés

Három új Terminátor-filmet forgatnak



|

A Paramount három további folytatást tervez a Terminátor-sorozathoz. A soron következő, ötödik részt 2015 júniusában mutatják be - ha minden igaz, Arnold Schwarzenegger főszereplésével.

Hirdetés

A Paramount stúdió illetékesei pénteken jelentették be, hogy egy új reboot keretében elkészítik a Terminátor-saga ötödik, hatodik és hetedik részét.

Arnold Schwarzenegger, a legendás sci-fi franchise sztárja két hete az ArnoldFans.com-nak nyilatkozva megerősítette, hogy ő játssza majd az ötödik rész főszerepét. „Nagyon boldog vagyok, hogy a stúdiók engem kértek fel, hogy eljátsszam a Terminátor szerepét a Terminátor 5-ben” – jelentette ki a hatvanhat éves sztár. A stúdiók hivatalosan még nem erősítették meg, hogy a volt kaliforniai kormányzó is részt vesz a film elkészítésében.

 

A Deadline értesülései szerint az új trilógia első epizódját jövő januárban kezdik forgatni. A Skydance Productions, az Annapurna Pictures és a Paramount Pictures várhatóan 2015. június 26-án mutatja be a filmet.

Az új részek producerei David és Megan Ellison, Larry Ellison, az Oracle alapító-vezérigazgatójának gyerekei lesznek – akik korábban olyan filmek elkészítésében is részt vettek, Mint a Brat Pitt főszereplésével készült Z világháború, a Sötétségben – Star Trek, és a Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.