Hirdetés

Hódít a stop-motion Transformers



|

Műanyag játékait keltette életre Harris Loureiro a film kedvéért.

Hirdetés

A hatalmas blockbusterek szinte kivétel nélkül elindítják az amatőr filmesek fantáziáját, akik a nagy címeket kihasználva kívánják felpörgetni online csatornájuk látogatottságát.

Hirdetés

A múlt héten debütált a legújabb Transformers-mozi, melynek kapcsán sorra érkeztek a zseniális fan-alkotások, azonban egy Youtube-user olyan harcjelenetet kreált - mindössze filléres költségvetésből -, hogy azt még a filmeket dirigáló Michael Bay is megirigyelhetné. A fröccsöntött alakváltó robotokat stop-motion technológia segítségével keltette életre a készítő, aki a szeptemberben befejezett "forgatást" követően, még körülbelül egy hónapnyi munkaidőt ölt a projekt véglegesítésébe.

Az ötperces felvétel remekül adja vissza a hamisíthatatlan, 80-as éveket idéző Transformers-hangulatot, így aki a brutális CGI-rombolások helyett inkább egy kis nosztalgiára vágyna mindenképp vessen egy pillantást az alkotásra. A filmet látva nyugodtan kijelenthetjük, hogy Harris Loureiro sikeresen bebizonyította, több milliós keret nélkül is lehet a közönség számára szórakoztató alkotást prezentálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.