Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt játszhatja Snowdent Oliver Stone filmjében



|

Az NSA-botrány kirobbantójáról szóló film forgatásai hónapokon belül elkezdődhetnek.

Hirdetés

Ha minden igaz, Joseph Gordon-Levitt, a Sin City: Ölni tudnál érte, a Sötét lovag: Felemelkedés, a Don Jon és az Eredet sztárja játssza majd Edward Snowdent Oliver Stone új filmjében, a The Snowden Filesban. A Variety úgy tudja, a rendező már felkérte a fiatal hollywoodi színészt az NSA-botrány kirobbantójának szerepére, aki el is vállalta a feladatot. Igaz ugyan, hogy még a menedzsereiknek is meg kell egyezniük egymással, de egyelőre minden jel arra mutat, hogy Stone és Gordon-Levitt hamarosan hivatalosan is egymás markába csaphat.

Hirdetés

Stone nem csak rendezőként vesz részt a produkcióban, de a forgatókönyvet is ő írja. A szkript alapjául Luke Harding, a The Guardian újságírójának The Snowden Files és Anatolij Kucserena, Snowden orosz ügyvédje Time of the Octopus című könyve szolgálhat.

Edward Snowden nevét tavaly tavasszal ismerte meg a közvélemény, miután nyilvánosságra hozott egy sor titkos dokumentumot, amelyekből kiderült, hogy az Egyesült Államok hírszerzése, az NSA ijesztően nagyarányú és sokszor vitatott törvényességű adatgyűjtési és megfigyelési tevékenységet folytat világszerte. Snowden kiszivárogtatásai hatalmas felháborodást keltettek; ő maga Oroszországba menekült az USA ügynökei elől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.