Hirdetés

Jövőre mutatják be Quentin Tarantino új filmjét



|

Miután kiszivárgott a forgatókönyv, a rendező kis híján törölte a The Hateful Eight-et.

Hirdetés

Szerdán mutatták be Quentin Tarantino legújabb westernjének poszterét. A trashmásgus pár hónappal ezelőtt, miután valaki feltöltötte a forgatókönyvet az internetre, még azt nyilatkozta, nem forgatja le a The Hateful Eight-et. Szerencsére meggondolta magát, és mégis belefogott a forgatásba.

Hirdetés

A The Hateful Eight első hirdetése szerdán jelent meg az Empire magazinban. A reklámból az is kiderült, hogy Tarantino a rendkívül drága, de elképesztő képminőséget szavatoló 70 mm-es nyersanyagra forgatja a filmet, amelyet 2015-ben fognak bemutatni.

 

A premier dátumát a Twitteren a gyártó cég, a The Weinstein Company is megerősítette. A Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Samuel L. Jackson, Kurt Russell és Walton Goggins is játszik majd a moziban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.