Hirdetés

Kanye West: Én vagyok az új Steve Jobs



|

Kanye West a New York Times-nak nyilatkozva azt mondta, csak Steve Jobshoz, az Apple alapítójához tudja hasonlítani magát.

Hirdetés

Kanye West hamarosan apai örömök elé néz, de ez cseppet sem változtatott közismert szerénységén. A New York Times kedden közölt egy terjedelmes interjút, amelyben az amerikai hip-hop sztár „kendőzetlenül beszél” a karrierjéről: sikereiről, botlásairól, hírnevéről és konfliktusairól – meg persze arról, hogy milyen nagyszerű fickó is ő.

Kayne többek között a régi bandáiról, a középiskolai kosárcsapatban szerzett keserű tapasztalatairól, Taylor Swiftről és június 18-án megjelenő, Yeezus című új albumáról is mesélt.

 

Legvaskosabb kinyilatkoztatásait az interjú végére tartogatta: „Azt hiszem, hogy a ’Kanye West’ idővel ugyanazt fogja jelenteni, amit ma a ’Steve Jobs’ jelent – mondta. – Nem kétséges, hogy én vagyok az internet, az üzleti negyed, a divat és a kultúra Steve-je. Ennyi”.

A Jobs-rajongók meglehetősen zaklatottan reagáltak a zenész kijelentéseire. Miután a cikk felkerült az internetre, felháborodott bejegyzések egész áradata öntöttel el a Twittert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.