Hirdetés

Készül a McAfee életéről szóló film forgatókönyve



|

John McAfee „bizarr meséjét” a Warner Bros. filmesíti meg. A szkriptet az Ed Wood forgatókönyvírói írják.

Hirdetés

A Warner Bros. januárban jelentette be, hogy filmet készítenek John McAfee életéből. A Deadline Hollywood értesülései szerint a stúdió Scott Alexandert és Larry Karaszewskit, az Ed Wood, a Larry Flint, a provokátor és az Ember a Holdon írópárosát kérte fel a forgatókönyv elkészítésére. A sztori alapjául a Wired John McAfee’s Last Stand című cikke szolgál.

Az internetes lap úgy tudja, hogy a „vírusirtó király” különös történetét feldolgozó életrajzi film forgatását John Regua és Glen Ficarra, az I Love You Phillip Morris rendezői dirigálják majd.

 

McAfee a nevét viselő vírusirtó szoftverből szerezte a vagyonát. Az excentrikus milliárdos bérelt helyet szerzett magának a lapok címoldalán, amikor egy gyilkossági ügy gyanúsítottjaként Belize-ből Guatemalába szökött. Később a guatemalai hatóságok tartóztatták le, majd kiszabadulása után visszatért az Egyesült Államokba, ahol különös nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.