Hirdetés

Lopják a showt: az MTV után a YouTube is zenei díjat alapított



|

Az első YouTube Music Awards díjkiosztót november 3-án rendezik.

Hirdetés

A YouTube az MTV babérjaira tör: a videómegosztó november 3-án rendezi az első YouTube Music Awardsot (YMA). A nagyszabású gálán az olyan előadók mellett, mint Lady Gaga, Eminem vagy az Arcade Fire, az oldal saját nevelésű sztárjai is fellépnek: köztük CDZA és Lindsey Stirling.

Hirdetés

Az YMA-t egyszerre öt helyszínen – Londonban, Szöulban, Moszkvában, Rióban és New Yorkban – tartják. A show házigazdája Jason Schwartzman, kreatív igazgatója pedig a világhírű rendezőzseni, Spike Jonze lesz.

A jelöltek az elmúlt év legnépszerűbb videóinak előadói közül kerülnek ki. A nyertest a letöltések és a közösségi oldalakon való megosztások száma alapján fogják kiválasztani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.